Eka aktivoitui jälleen. Hän oli kuulemma odotellut minulta viestiä. Hieman yllätyin, koska hänen viestinsä omat muutenkin sarjaa kolmesta viiteen sanaa, ja ne eivät sisällä kysymyksiä vaan lähinnä toteamuksia siitä missä hän juuri sillä hetkellä on. Taidan heittää Ekan nyt hetkeksi vaihtomiespenkille ja ottaa käsittelyyn uuden tuttavuuden, Markin.

Mark lähestyi minua noin viikko sitten mielenkiintoisella ja hyvin pitkälä viestillä. Mark on markkinointi alalla. Ensivaikutelma oli, ettei markkinointi alalta voi löytyä sellaista ihmistä, joka minua säväyttäisi millään tavalla. Pidän heitä jotenkin lipevinä ja noh, ärsyttävinä. Sellaisina jotka vain puhuvat itsestään. Olemme kuitenkin viestitelleet paljon ja ainakin pitkien viestien perusteella voisin hänestä veikata olevan ihan kelpo tuttavuudeksi. 

Sovimme treffit. Mark on tulossa työmatkallaan läheiselle paikkakunnalle joten hän pyysi syömään kanssaan. Lupasi tarjota päivällisen. Hieno homma! Jos ei muuten seura ole ok, niin saanpahan ainakin ruokaa. 

P.s. Tänään lenkkitreffit Maisterin kanssa. Häntä kuulemma alkoi jännittää.. Butterflies in my stomach.