Viestejä on tullut ihan kivasti viime päivien aikana. Sekä sinkuilta, eronneilta että varatuilta. Viestien sisältö on vaihdellut suorista seksiehdotuksista asialliseen kuulumisten vaihtoon. Mielenkiintoista on ollut huomata, että ilmeisesti eniten uutuden viehätystä parisuhteeseensa kaipaavat nimenomaan yli 40 vuotiaat miehet, mutta että myös 32-38 vuotiaat miehet ovat tulleet siihen tilanteeseen, että parisuhde tökkii. Syitä sille, miksi haetaan seuraa, on usein ollut se, että parisuhde tallaa paikallaan, seksi ei suju tai sitä ei ole, tai että etsitään jotain mutta ei oikein itsekään tiedetä että mitä se jokin on. Nämä siis perustuvat n.30-40 viestiin mitä olen saanut viikonlopun jälkeen. Ja nyt on vasta keskiviikko! 

Eka on laittanut nyt hintsusti viestejä. Kysyin yhtenä päivänä, voisiko hän laittaa kuvansa minulle. Ei kuulemma vielä uskaltanut, koska pelkää jäävänsä kiinni. Mietin, että miksi sitten lähtee tällaiseen mukaan. Kiinnijäämisen vaara on toki aina olemassa, sehän on selvää. Hän itse ehdotti tapaamista jo heti saman päivän iltana kun olimme viestittelyn aloittaneet. Sitten myöhemmin hän kuitenkin kyseenalaista, että miksi juuri MINÄ haluan hänet tavata. Hämmentävää. Eikös se nyt ole tämän jutun pointti; tavata uusia ihmisiä. Siis kirjaimellisesti TAVATA. Pakko kyllä myöntää, että itsestään jo kirjoitteleminen sähköpostitse on ollut mielialaa ja itsetuntoa nostattavaa. Ehkä omakin innostukseni on ollut ylitsevuotavaa ja voisin ottaa rauhallisemmin. Jos pelko kiinnijäämisestä on, niin ehkä luottamusta tulee kasvattaa vielä hieman ennen kuin tapaamista voi edes lähteä harkitsemaan. 

Aloitin viestittelyn myös erään toisen kanssa. Olkoon nimeltään Maisteri. Ja maisterihan hän onkin koulutukseltaan. Vaikuttaa asialliselta ja lähtökohtaisesti hänen intressinsä ovat samat kuin minulla. Ei huono, sanois Jorma Uotinen. 


eihuono.jpg