Ai että! Muistatteko ne teinivuosien villit tekstarit (siis sillä Nokian 5110:lla?) joita tuli läheteltyä aamu kolmelta yöllä peiton alla keltavihreän valon kajossa ihastukselleen?

Sain eilen illalla kokea jotain samaa, paitsi että teknologia on nyt hieman kehittyneenpää ja kännykän valo ei aiheuta nykyään enää epileptiseen kohtaukseen viittavaa. Voi että mua hymyilyttää vieläkin! Maisteri yllätti viesteillään ja juttu alkoi edetä pikkutuhmaan; tuutko selänpesijäksi.., vieressä olis tilaa.., lämmin ihokosketus.., saat koskettaa.., alakerrassa alkaa tapahtua.. mä hoitelen sen

Kihersin kuin teinityttö. Omakin alakerta alkoi kostua. Ihan mahtavaa! Tajusin, että juuri TÄTÄ olen kaivannut. Kuinka moni teistä pitkään parisuhteessa olleista muistaa tämänkaltaista tunnetta? Ilmoittautua saa ja pitää nyt heti, jos jollakin teistä nykyisessä parisuhteessa vielä viestitellään tällatavalla. Veikkaan ettei montaa kättä nouse pystyyn. Ja pyydän toki anteeksi jos olen väärässä. 

Harmi oli, että jouduin jättämään viestittelyt sikseen. Pakollinen nukkumaanmeno pilaa kaiken.

Enivei, aamulla herättyäni pohdiskelin miltä Maisteri näyttää ja sitten huomasinkin hyväileväni itseni onneen. Sängystä noustuani laitoin Maisterille viestiä. Hyvin oli kuulemma nukuttanut mutta väsynyt oli. Kerroin tekeväni tulevat päivät iltavuoroa, joten Maisteri ei kuulisi minusta välttämättä mitään pariin päivään. Maisteri totesi samoin, sillä vaimo olisi nyt kotona ja viestittely riskaabelia. Siksi hänestäkään ei kuuluisi mitään muutamaan päivään. Ajattelin sitten, että nyt on oikea hetki; lähetän Maisterille kuvani. Hän voi sitten seuraavien päivien aikana päättää rauhassa, haluaako jatkaa kanssani viestittelyä kun on nähnyt kuvani. Maisteri vastasi melko nopeasti ja sanoi olevansa hämmästynyt ja ilahtunut; sun kanssa on ihana jutella, mutta että oot vielä kauniskin! 

Kieltämättä.. itsetunto kohosi aika reippaasti! Maisteri lähetti sitten omansa. Hän oli sitä mieltä etten haluaisi enää keskustella hänen kanssaan kuvan näkemisen jälkeen. Maisteri oli väärässä; not bad. Not bad at all ;)