Pahoittelut siitä etten ole antanut tilinpäätöstä siitä kuinka Maisterin kanssa tapaaminen sujui. I'm sorry! Mutta uskokaa tai älkää, arki vie ihmisen mukanaan ja oikeastaan blogin kirjoittaminen on ollut viimeisin ajatus mielessäni viime aikoina. Tämä täytyy kuitenkin tehdä ajatuksella ja nyt ajatus ei ole vaan juossut siten kuin haluaisin.

Näimme siis Maisterin kanssa. Jännitti aivan tolkuttomasti. Mietin matkalla kohteeseen että mitä helvettiä olen tekemässä, onko tämä oikein vai väärin. Sitten totesin että hei; kaksi aikuista ihmistä tapaa ja siinä nyt ei minkään lakipykälän mukaan olla tekemässä rikosta eikä sivullisia (ainakaan kaiken järjen mukaan) olla vahingoittamassa. No problemos! Ja ei kun etiäpäin.

Meillä juttu luisti kuin vanhoilta tutuilta. Puolitoista tuntia sujui kuin lentäen. Oli ihana keskustella periaatteessa tuntemattoman ihmisen kanssa, mutta kuitenkin että hänestä tiesi jo jotain. Mitään fyysistä ei ollut välillämme, emme siis edes halanneet. Tapaamisen päätteeksi noin ylimalkaisesti totesimme, että uudestaankin voisi nähdä. Nyt olemme tapaamisemme jälkeen viestitelleet edelleen ahkerasti, mutta emme ole ottaneet paineita siitä, että järjestämällä järjestäisimme tapaamisen. Jos aikataulut osuu kohdilleen, niin sitten. Mulla on hyvä fiilis tästä. Ja ihan siis siinä mielessä, että hänestä on seuraa minulle. Vaikka jotkut viestimme ovat menneetkin kaksisuuntaisen ajattelun paremmalle puolelle, niin en silti näkisi että täst mitään vuosisadan seksisuhdetta saadaan aikaiseksi. Mutta se ei olekaan se pointti. 

 

Kun sitten.. 

N:0 7 ilmestyi. Meillä lähti keskustelu etenemään pari viikkoa sitten hyvinkin vilkkaaseen tahtiin. Tuli sellainen olo, että tämän ihmisen kanssa keskustelu menee aivan uudelle tasolla ja että hän todellakin ymmärtää minun tilanteeni ja että miksi olen kyseiselle foorumille ilmaantunut. Oletin ja odotin, että keskustelu jatkuu vielä myöhemminkin, mutta sitten n:o 7 ei enää vastaillut viesteihini. Meni viikko ennen kuin sain vastauksen. Mä ajattelin, että koska haluan seksisuhteen, niin olisi väärin sinua kohtaan antaa ymmärtää jotain muuta, kun etsit parisuhdetta. Että mitä?! Sitten tuli kiire ilmoittaa, että e-hei, nyt on asiat ymmärretty AIVAN väärin. Nimenomaan EN etsi uutta parisuhdetta, ja mitä seksiin tulee niin sehän on vain pikantti lisämaku koko touhuun. Ja kas! Homma sai aivan uuden alun. Nyt sitten olemme järjestämässä tapaamista. Ehkä pääsemme maistelemaan toisiamme.. No hitto miks ei!